Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Mats de Boer
Isis den Nieuwenboer
Wouter Iwema Bakker
Arbitrage Maa
3

Groot aantal leden haalt scheidsrechterskaart!

Nieuws afbeelding

Voor de winter hebben 88 leden hun scheidsrechterskaart gehaald. Dit is een clubrecord! Met name A- en B-junioren die hun kaart nog niet hadden maar ook een flink aantal ouders met kinderen in de D-leeftijd. Jullie kunnen de kaart achter de bar ophalen.

A.s. zaterdag 9 maart is er een nieuwe examen-avond. Deze start om 19.00 met een samenvatting van de examenstof. Direct daarna wordt het examen afgenomen.
Aan alle leden met een scheidsrechterskaart is een enquĂȘte-formulier gestuurd. Graag jouw aandacht hiervoor. Het invullen hiervan kost je slechts een paar minuten.

Ben jij een ouder met kinderen in de E- of F-leeftijd. Schroom niet om jouw kaart in het komende najaar ook te halen. Het verbetert jouw inzicht in het hockey, de cursus kost niet veel tijd en is online te volgen. Ouders van 2e-jaars E-kinderen zullen binnenkort sowieso een uitnodiging voor deze korte cursus ontvangen.

Namens de arbitragecommissie: Ron Wiegman

[email protected]

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws