Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Wouter Iwema Bakker
Isis den Nieuwenboer
Mats de Boer
Jeugd Nov
3

Summercamp 2019?

Nieuws afbeelding

De herfst kondigt zich aan, de blaadjes vallen, het regent en de eerste serie wedstrijden zijn gespeeld. Het hockeyseizoen is nu echt begonnen. Tijd voor een terugblik naar het begin van het seizoen: voor enkele teams begon dit in de zomervakantie met een Summercamp op Xenios. Hockey-, teambuildings activiteiten en een kampeerovernachting op de club onder begeleiding van de (nieuwe) trainers en ondersteund door enkele ouders.

Dit jaar was dit een pilot voor de meiden uit de MC1/2 en de MD1/3. Het was een groot hockeyfeest: hockeytraining, sport & spel en teambuildings-activiteiten op de club. En voor de C-meiden een middag chillen in de zon bij de Nieuwe Meer en waterpret achter de boot van de familie Holwerda, de D-meiden hebben de benen losgesprongen bij Bounce. Onder leiding van Perr Kalse en zijn team is gegeten op de club: de worstjes en hamburgers dansten vakkundig over de grill.

Het Summercamp is positief ervaren door deelnemers en coaches. Een mooie manier om direct na de zomerstop in de hockeysfeer te komen en op een gezellige manier je nieuwe team te leren kennen en lol te maken. De gelegenheid om op elkaar en de coaches ingespeeld te raken. Een nachtje met elkaar spelletjes spelen en in een grote tent tot in de vroege uurtjes kletsen hoort natuurlijk ook bij het kweken van het team gevoel. Hierdoor konden de trainers het seizoen met een vliegende start beginnen. Al met al een zeer geslaagde pilot! Van diverse kanten kregen we als organisatie de vraag of andere teams ook konden meedoen.

Het Summercamp is met alle betrokkenen geëvalueerd (Trainers, Begeleiding, Bestuur HTZ Jeugd & Accommodatie, Evenementen). Besloten is om komende zomer het Summercamp weer te organiseren voor de jeugd (B, C, D jongens & meisjes teams).

Hoe en wat en wanneer: dat wordt bekend zodra duidelijk is hoe de trainings- en speel agenda van seizoen 2019-2020 eruit gaat zien. Indicatief: in de eerste week na de zomerstop (de week wanneer de selectieteams beginnen met trainen). Let op, dit is niet een "selectie ding ”: alle teams of samengestelde teams die willen, kunnen meedoen. Dus zet het maar alvast in je agenda als jij volgend jaar ook naar Summercamp wil komen!

Want een ding staat voorop: Xenios dat zijn jij en ik Samen

Namens de Summercamp organisatie:


Tim van Oort [email protected]
Raf Dabekaussen [email protected]

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws