Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

4 nov Heren 1
4 nov Dames 1
3 nov Meisjes A1
28 okt Dames 1
28 okt Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Jeroen de Jong
Pepijn de Vre
Noor Visser
Algemeen Okt
19

Bienvenido España! Nationaal team Spanje traint op Xenios

Nieuws afbeelding
Op dinsdag 23 oktober speelt het Nederlands hockeyelftal van bondscoach Max Caldas een oefeninterland tegen Spanje in het Wagenerstadion. Aanvang is 14.00 uur. Rond deze wedstrijd traint de nationale selectie van Spanje op Xenios! Op maandag 22 oktober trainen de Spanjaarden van 17.30 tot 19.00 uur bij ons, op woensdag 24 oktober van 9.30 tot 11.00 uur. 

De trainingen zijn open voor het publiek dus dit is een prachtige mogelijkheid tophockey te zien op Xenios in de herfstvakantie. Ga op de foto met deze topspelers van RFEH Hockey of laat ze een handtekening zetten.

Bij Spanje spelen onder anderen Albert Beltran, die met Rotterdam actief is in de hoofdklasse, en Xavi Lleonart die vorig seizoen met Bloemendaal de EHL won maar nu weer in Spanje bij Real Club de Polo speelt. 

Beide landen zijn in voorbereiding op het WK voor mannen dat van 28 november t/m 16 december in India wordt gehouden. Nederland is de huidige vice-wereldkampioen, Spanje werd achtste op het vorige WK.
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws