Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Carlijn Brouwer
Onno van den Doel
Vera van Korven
Melanie Karman
Algemeen Okt
15

Een zonnige sportieve zondag op Xenios!

Nieuws afbeelding


Een heerlijk zonnetje scheen vrijwel de hele dag op Xenios. Veelthuisspelende teams behaalden prachtige resultaten. Heren 3, Jong Heren 2, Masters A, Veteranen B en Veteranen L wonnen allemaal. Ook Dames 1, geflankeerd door de mini’s van de week, Hanne Duijn en Aoife Moekotte, las U.S.H.C. Dames 1 de les met een mooie 5-0 en staat op de derde plaats in de ranglijst. Heren 1, bijgestaan door mini van de week Tim Boterman, stond geruime tijd voor, raakte even uit balans en kwam na een nare blessure bij Luke Braaksma zelfs achter te staan maar wist in de laatste minuten toch nog de gelijkmaker te treffen en staan nu vierde in de Overgangsklasse.De aanvoerders van beide teams, maar ook sommigen van andere teams, speelden met de regenboogaanvoerdersband. Ook hing de regenboogvlag in de vlaggenmast bij het clubhuis. Zo steunen we gezamenlijk alle hockeyers, scheidsrechters, supporters, vrijwilligers en anderen binnen de sport die worstelen met hun identiteit. Een statement, ook van Xenios, dat diversiteit bespreekbaar moet zijn.


Op veld 2 werd na hun wedstrijd door Dames 1 én hun coach Jan-Willem van Hall een leuke clinic gegeven aan onze E- en F-jeugd. Jan-Willem: "Niets is leuker dan met die kids hockeyen”. Het was een gezellige en vrolijke boel op veld 2!

Om 17.00 uur barstte het het TD los, dit keer georganiseerd door Dames 1 met als thema "American Party”.Er werden hamburgers gebakken, de cheerleaders verzorgden popcorn en de drankjes. Goede beats werden verzorgd door assistent-coach van Dames 1 én onze eigen DJ Willem Sanders!

Gelukkig hebben we de foto’s nog.

We kijken terug op een sportieve en gezellige zonnige topdag op Xenios!


<<volg jij Xenios al op Instagram, Twitter en/of Facebook? Regelmatig leuke foto's en updates van onze club>>

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws