Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Bas Braaksma
Daan Eijmans
Inge Leijtens
Guusje 't Hart
Sponsoring Okt
9

Xenios, dat is toch blauw met grijs?

Nieuws afbeelding

Over onze clubkleding is altijd wat te doen, zowel positief als negatief. 

Er zijn zelfs stemmen binnen de club die vinden dat alles anders moet. Anderen zeggen juist weer dat onze clubkleuren onderdeel zijn van ons DNA en met een aanstaande verhuizing, je juist niet aan je herkenbaarheid moet gaan sleutelen.

Normaliter regelt de sponsorcommissie alles wat met de kleding te maken heeft. Echter we merken dat deze taak steeds groter wordt binnen de club en daarom zijn wij nu echt dringend op zoek naar versterking.

Wij zoeken iemand die o.a. het proces kan begeleiden van (mogelijk) nieuw ontwerp shirt (het lustrum en verhuizing komen er aan, dus we hebben wat te vieren). Daarnaast wil onze leverancier (Haverhals) graag met ons in gesprek over een nieuwe manier van drukken en materiaal.

Zoals gezegd, dit hoef je niet alleen te doen, we hebben al een aantal mensen in het team met verschillende taken/expertises. Het ontbreekt alleen aan algemene leiding en structuur, maw iemand die de kar gaat trekken en vaart in het proces behoudt.

Dit is waarschijnlijk een functie voor ongeveer een jaar en is een mooie kans voor iemand die beschikt over natuurlijke organisatorische kwaliteiten en graag iets voor de club wil doen.

Mocht je interesse hebben, stuur dan een mailtje naar [email protected]

Wij rekenen op jou.


Met sportieve groet,

De Sponsorcommissie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws