Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Daan Eijmans
Bas Braaksma
Guusje 't Hart
Inge Leijtens
Bestuur Sep
21

Het bestuur stelt zich voor - Stef Hehemann

Nieuws afbeelding

Sinds een paar maanden heeft Xenios een nieuw bestuur. In de afgelopen tijd hebben de bestuursleden zich voorgesteld aan jullie. Want wie zijn die bestuursleden toch eigenlijk?


In de slotaflevering ons bestuurslid communicatie, speler van Veteranen A en dit weekend deelnemer aan Hockeytoernooi Gijón, Stephane Hehemann. Roepnaam Stef.

Ik ben al een paar jaar actief bij Xenios. Als ouderbegeleider van het team van mijn zoon maar ook in andere functies. Sinds de oprichting van de commissie Sportiviteit en Respect was ik lid van deze commissie. Ook was ik voorzitter van de commissie EK 2017 van Xenios. We organiseerden side-events (zoals het C-toernooi en het veteranentoernooi) tijdens de EK hockey vorige zomer en waren verantwoordelijk voor de trainingen van de landenteams Spanje, Schotland, Tsjechië en Polen op Xenios. 

Mijn werkzaamheden voor deze commissies hebben mij duidelijk gemaakt hoe belangrijk heldere communicatie is. Niet alleen binnen de club, tussen leden, ouders, commissies en bestuur, maar ook met partijen als de pers, de KNHB en de gemeente. Samen met de andere nieuwe bestuursleden wil ik graag de interne en externe communicatie van Xenios beter en actiever maken. Als bestuurslid met de portefeuille communicatie wil ik hierin een spilfunctie vervullen. Daarbij is input en betrokkenheid van (ouders van) leden essentieel. Xenios zijn wij samen. Dat geldt ook voor de communicatie met leden. Jullie inbreng is meer dan welkom!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws