Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Meisjes A1
9 sep Veteranen LA
9 sep Heren 1
2 sep Dames 1
25 aug Meisjes A1

Sponsoren


Vandaag jarig

Paul Boom
Sharon Singh
Charlie Bakels
Timo Haaker
Ties van Zutphen
Bestuur Sep
6

Het bestuur stelt zich voor - Arjen Keppel

Nieuws afbeelding

Sinds een paar maanden heeft Xenios een nieuw bestuur. In de komende tijd zullen de bestuursleden zich gaan voorstellen. Want wie zijn die bestuursleden toch eigenlijk?

Vandaag onze interim-voorzitter: Arjen Keppel

Mijn naam is 
Arjen Keppel, getrouwd met Mirjam en samen hebben wij 2 kinderen: Pepijn (22) en Sterre (20). We zijn woonachtig in Badhoevedorp en ruim 15 jaar betrokken bij Xenios. Gestart als betrokken ouder (coachend en fluitend) werd ik een aantal jaren geleden ‘gepolst’ om een rol in het bestuur te willen vervullen. Het verzoek ging om de functie van vicevoorzitter. Aan de hand van Fred Feijen (destijds vicevoorzitter) heb ik mijzelf na 1 jaar als voorzitter verkiesbaar gesteld. Deze functie heb ik met veel plezier uitgeoefend, maar na 3 jaar was het naar mijn mening tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe voorzitter, Titia Frijlink. Inmiddels is onze dochter gestopt met hockey en speelt zoonlief in Heren 1 en zijn we fervente supporters van Heren 1. Sinds een kleine 3 jaar heb ik een rol in de Verhuiscommissie (nu Bouwgroep) Xenios. Deze commissie heeft zich de afgelopen tijd beziggehouden met de komende verhuizing van Xenios. Zoals wellicht iedereen weet, is de architect en het ontwerp voor het toekomstige clubhuis gepresenteerd en zijn we momenteel druk bezig met de vervolgstappen (aannemer/experts, etc.). Veel leden hebben aangeboden ons te komen helpen in het vervolgproces. Het is gaaf om te zien dat er mensen in de vereniging hun expertise en enthousiasme willen inzetten voor Xenios! Dit is ook de reden waarom ik aangeboden heb om Xenios te helpen bij het opzetten van een nieuwe bestuursstructuur.

In de voorlaatste ALV zijn er, op verzoek van de leden, informateurs aangesteld die gekeken hebben naar een nieuwe bestuursstructuur. Derhalve zal ik in de komende periode (in de rol van interim -voorzitter) samen met de beoogd voorzitter en de (nieuwe) bestuursleden proberen een solide Xenios bestuur neer te zetten waarbij de focus o.a. zal komen te liggen op het beleidsplan voor de komende jaren, zoals gezegd de bestuursstructuur, maar minstens zo belangrijk, de verhuizing van Xenios.


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws