Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Meisjes A1
9 sep Veteranen LA
9 sep Heren 1
2 sep Dames 1
25 aug Meisjes A1

Sponsoren


Vandaag jarig

Charlie Bakels
Timo Haaker
Sharon Singh
Paul Boom
Ties van Zutphen
Algemeen Aug
24

Voorzieningen veld 4

Nieuws afbeelding

Op zaterdag worden veel wedstrijden op veld 4, of zoals het in het wedstrijdschema staat KG13, op Sportpark Sloten-Oost gespeeld. Sterker nog: naarmate het seizoen vordert worden in aanloop naar definitieve verhuizing op de nieuwe velden steeds meer wedstrijden op Sloten-Oost ingepland. Inmiddels wordt het terrein bouwrijp gemaakt.


Medio 2019 hopen we onze intrek te nemen in ons spiksplinternieuwe en van alle gemakken voorziene nieuwe clubhuis van Xenios. Tot die tijd doen we het even met tijdelijke voorzieningen. Voor alle teams die trainen op veld 4, is het goed te weten dat gebruik kan worden gemaakt van het Velodrome. Mocht je water nodig hebben of naar de wc moeten, dan kan dat daar.


Verder heeft Xenios kunnen afspreken dat wij het oude clubhuis van de Crusaders, genaamd de Eland, kunnen gebruiken. We zullen dit clubhuis op de zaterdagen dat er wordt gespeeld openen. Voor doordeweeks gebruik van veld 4 werken we aan barbezetting die tot 22:00 uur beschikbaar is. In het clubhuis de Eland kunnen jullie gebruik maken van de sanitaire voorzieningen en uiteraard drank, snoep en de befaamde kaastosti’s kopen. We verzoeken alle teams die in actie komen op veld 4 ook de tegenstanders op deze mogelijkheid te wijzen.


Het streven is om het clubhuis van de Crusaders op zaterdag 1 september al te openen voor de teams die dan op veld 4 spelen.


Reacties

Ron Wiegman

31-8-2018 @ 19:00:34 |Top. Super geregeld

 

Reageer op het nieuws