Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Ceyda Isik
Julia Sinot
Matthijs Teffer
Max Oosterwaal
Myrthe Dollé
Bestuur Aug
23

Het bestuur stelt zich voor - Martijn Hassink

Nieuws afbeelding


Sinds een paar weken heeft Xenios een nieuw bestuur. In de komende tijd zullen de bestuursleden zich gaan voorstellen. Want wie zijn die bestuursleden toch eigenlijk?


Vandaag ons bestuurslid Jeugdzaken: Martijn Hassink


Hockey speelde altijd een rol in mijn leven. Als baby kreeg ik reeds mijn eerste stick. Vanaf mijn vijfde speelde ik voor HC Nieuwkoop en na mijn dertigste eindigde mijn actieve rol als speler in Qui Vive H1. Bij die laatste club heb ik ook 3 jaar in het bestuur gezeten als Voorzitter TC Senioren.


Op Xenios ben ik betrokken geraakt toen mijn beide dochters gingen hockeyen. Dat doen ze nog steeds met veel plezier. Ik heb meerdere keren de rol van ouderbegeleider op mij genomen en fluit regelmatig wedstrijden. Tevens ben ik reeds geruime tijd betrokken bij de selectiecommissie. Sinds de najaar ALV van 2016 ben ik op Xenios bestuurslid Jeugdzaken.


Mijn motivatie voor deze rol is om ervoor te zorgen dat er zo veel mogelijk kinderen (en volwassenen) lekker met hun sport bezig zijn, optimaal gebruik makend van de middelen die we hebben. Om spelers enthousiast op een bij hun passend niveau met een goede sportontwikkeling aan de gang te zien vind ik zeer motiverend. Mijn droom voor de toekomst van Xenios is dat een club als Xenios dicht bij zichzelf blijft. Daarmee bedoel ik dat ambities en oplossingen voor allerlei hockey invullingen worden gekozen die passen bij Xenios, zoals veel eigen spelers in H1 en D1 en het opleiden van eigen trainers.


Daarnaast: Xenios is een vrijwilligersorganisatie. Steeds vaker merk ik dat leden het normaal vinden dat ze alleen maar kunnen consumeren en dat vrijwilligers binnen de club worden aangesproken alsof ze dingen bedrijfsmatig organiseren. Soms is het goed er bij stil te staan dat we velden huren van de gemeente, gezamenlijk een clubhuis financieren en alles verder eromheen met vrijwilligers realiseren.


Mijn droom voor de toekomst: dat alle leden en ouders van leden zich realiseren dat achter de schermen vrijwilligers hun best doen om het voor alle leden optimaal te organiseren. Facilitair is mijn droom dat het nieuwe onderkomen op sportpark Sloten inclusief zaalhockeyvoorziening nog betere voorzieningen en sfeer zal kennen dan het huidige sportpark. Hockeytechnisch is mijn droom dat de gehele jeugd iets hoger gaat spelen, dat de jongste jongensgroep toeneemt tot een gezond aantal, dat we veel goede eigen trainers blijven ontwikkelen en dat H1 en D1 generaties lang 1e klasse, of op eigen kracht hoger zoals nu Heren 1, zullen spelen met voornamelijk door Xenios opgeleide spelers.Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws