Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Vera van Korven
Melanie Karman
Carlijn Brouwer
Onno van den Doel
Arbitrage Aug
21

Scheidsrechterscommissie

Nieuws afbeelding

 


Dit seizoen start de scheidsrechterscommissie met een aantal nieuwe vrijwilligers.

Andy van Eck en Dennis Mortier verzorgen de planning voor de (jeugd) wedstrijden op zaterdag, Peter den Hollander de wedstrijden op zondag. Ron Wiegman en Rick Veltman richten hun aandacht op de opleiding van startende clubscheidsrechters en de cs+-opleiding. De verdere invulling van de commissie wordt de komende tijd onderzocht.

De commissie heeft in overleg met het nieuwe bestuur het Verenigings Arbitrage Plan opgesteld (zie de bijlage). Een goede regelkennis is voor iedereen belangrijk. Niet alleen voor spelers en coaches maar ook voor bijvoorbeeld ouders. Het wordt eenvoudigweg leuker om de wedstrijd te volgen en het begrip voor beslissingen van de scheidsrechters neemt toe.

Alle spelende leden vanaf de B-categorie, en minimaal 1 ouder van jeugdleden waarvan het oudste kind 1e jaars D leeftijd heeft, moeten de Club scheidsrechters kaart hebben of halen. Minimaal 2 keer per jaar is er de mogelijkheid de kennis (online) op te doen. Het (centrale) examen is op het clubhuis.

In september wordt een eerste bijeenkomst georganiseerd waarbij de meest recente spelregelwijziging wordt doorgenomen maar waar natuurlijk ook andere vragen gesteld kunnen worden.

De begeleiding van startende scheidsrechters en de cs+-opleiding (voor de ervaren scheidsrechters) wordt verder uitgebreid. Meer informatie hierover maar ook over de wijze van inplannen van scheidsrechters volgt.
Heb je vragen of opmerkingen? Mail dan aan [email protected]

De scheidsrechterscommissie

Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws