Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Meisjes A1
9 sep Veteranen LA
9 sep Heren 1
2 sep Dames 1
25 aug Meisjes A1

Sponsoren


Vandaag jarig

Ties van Zutphen
Timo Haaker
Charlie Bakels
Paul Boom
Sharon Singh
Bestuur Jul
4

Het bestuur stelt zich voor - Maureen Chalon

Nieuws afbeelding

Sinds een paar weken heeft Xenios een nieuw bestuur. In de komende tijd zullen de bestuursleden zich gaan voorstellen. Want wie zijn die bestuursleden toch eigenlijk?

Vandaag onze secretaris.

Ik ben Maureen Chalon. Getrouwd met Gilles en moeder van Kyllian (18) en Caitlyn (11). Als zzp-er steek ik al mijn energie in mijn bedrijfje Green Grass wat gespecialiseerd is in interim opdrachten rondom Employee Journey & Experience. Kyllian speelt vanaf 2007 hockey, waarbij ik als ouderbegeleider en scheids actief ben geweest. Helaas is hij afgelopen seizoen gestopt. Caitlyn speelt sinds 2012 en zit ondertussen in de D. In oktober 2016 ben ik het bestuur gaan helpen met de verslaglegging van bestuursoverleggen en ledenvergaderingen, waarna ik ben gaan meelopen in de rol van secretaris. Ik wil bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de club. Waar ik me hard voor wil maken is een vereniging met een evenwichtig beleid tussen prestatie- en breedtehockey, die niet alleen bloeit op de velden maar ook daarbuiten; met een steeds grotere groep vrijwilligers maar waarbij we ook verbinden met leden, ouders en omgeving. Ik wil me gaan verdiepen in vernieuwingen rondom (jeugd)leden-afstemming in aanvulling op de ALV.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws