Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

25 nov Dames 1
4 nov Dames 1
4 nov Heren 1
3 nov Meisjes A1
28 okt Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Max Wirtz
Silvester Draaijer
Elize Edens
Jeugd Jul
1

EF-Jeugd sluit seizoen af met gezellig toernooi

Nieuws afbeelding

 

Zaterdag 30 juni jongstleden werd het EF-Toernooi op Xenios georganiseerd ter afsluiting van het seizoen. Dit jaarlijks terugkerend toernooi is speciaal voor alle E en F leden van de club. Tijdens dit toernooi werd er in gelegenheidsteams gespeeld, bestaande uit een mix van zowel jongens als meisjes uit de verschillende vaste teams. In de ochtend speelden de F-jeugdleden en in de middag de E-jeugdleden. Totaal waren circa 105 kinderen aanwezig op de zonovergoten velden van Xenios.

Het was prachtig weer, de DJ draaide passende muziek en de koffie stond klaar, dus de sfeer zat er al meteen goed in. Na de gezamenlijke warming up met alle teams, onder leiding van een D-jeugdlid, konden de wedstrijden beginnen. Voor de kinderen stond een toernooi van 5 wedstrijden op het programma afgewisseld met pauzes en activiteiten op het springkussen. Het thema was aangepast naar de temperaturen van deze dag "ijsjes”, welke natuurijk ook veelvuldig werden genuttigd. Onder het toeziend oog van het publiek bestaande uit broertjes, zusjes, ouders, grootouders, overige familie en vrienden, werden begin van de middag de eerste prijzen en cadeaus door de sponsor Groot Amsterdam Makelaardij uitgereikt. Daarna werd in de middag een soortgelijk programma verzorgd voor de E-jeugd van de club. Ook deze teams speelden vol overtuiging waardoor er mooie veldprestaties, spectaculaire reddingen en goals getoond werden.

"Het is heerlijk om het enthousiasme van de kinderen te zien”, aldus Yvonne van Luijnen, directeur eigenaar van Groot Amsterdam Makelaardij, die het toernooi mede mogelijk maakte. "Met de organisatie van dit toernooi sluiten we samen met de jongste jeugd het seizoen gezellig af. De kinderen in de leeftijd van 6 tot 10 jaar hebben een fantastisch toernooi gespeeld, waarbij wij allemaal hebben kunnen genieten van de mooie en sportieve momenten. Daar doen we het voor”.

Over onze sponsor Groot Amsterdam Makelaardij:
Groot Amsterdam Makelaardij is uw persoonlijk en maatschappelijk betrokken makelaar van Amsterdam en omstreken. Groot Amsterdam makelaardij staat voor een persoonlijke aanpak, een no-nonsense mentaliteit, een gedreven team en professionele dienstverlening. Groot Amsterdam Makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Zoals denaam al zegt, is Groot Amsterdam Makelaardij niet alleen werkzaam binnen Amsterdam. Ook buiten onze hoofdstad in de regio Groot Amsterdam en het Gooi kunnen zij u van vakkennis en gedegen advies voorzien. Meer informatie via www.grootamsterdam.nl.


Ook dank aan Jumbo De Aker voor het ter beschikking stellen van de stormbaan!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws