Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Meisjes A1
9 sep Veteranen LA
9 sep Heren 1
2 sep Dames 1
25 aug Meisjes A1

Sponsoren


Vandaag jarig

Charlie Bakels
Ties van Zutphen
Timo Haaker
Sharon Singh
Paul Boom
Jeugd Jun
29

Teamindelingen Jeugd 2018-2019 op ‘Mijn Xenios’

Nieuws afbeelding

De teamindelingen van de jeugdteams voor 2018-2019 staan vanaf vandaag op ‘Mijn Xenios’. Log in op het besloten deel van de site. Ga naar Club en klik op documenten. Onder het kopje ‘HT Junioren’ tref je de bestanden ‘Teamindeling Meiden 2018-2019’ voor de meidenteams en ‘Teamindeling Jongens 2018-2019’ voor de jongensteams aan. Per Categorie A, B, C, D, E en F is een apart blad met de teamindeling. Definitieve teamindeling voor de A1, B1 en C1 volgen na de zomer in aanloop naar de competitie.

De teamindelingen zijn ieder jaar weer spannend voor de kinderen. Het levert blijdschap maar soms ook teleurstelling op. Bij Xenios kiezen we er bewust voor om ieder jaar de teams opnieuw in te delen en geen vrienden- en vriendinnenteams te formeren. We hebben hier een zorgvuldig proces voor ingericht met teambeoordelingen door trainers, coaches en ouder-begeleiders en selectietrainingen.

Meer over selecteren en indelen lees je op de site onder de tab Hockey bij het onderdeel Jeugdopleiding/Selectie (Jeugd).

Mocht je na het lezen van de documenten toch nog vragen over de teamindeling hebben mail deze dan naar [email protected]. Voor zorgvuldige beantwoording van de vragen nemen we de tijd dus we vragen jullie geduld en begrip in dit proces.

Let op!
De download met de teamindelingen is alleen voor persoonlijk gebruik en mag in het kader van de bescherming van persoonsgegevens op geen enkele wijze via social media zoals Facebook, Twitter, Instagram etc., e-mail, print of welk ander medium of kanaal verspreid worden.

Selectiecommissie Xenios