Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

26 mei Jongens A1
13 mei Heren 1
8 apr Heren 1
7 apr Jongens A1
24 mrt Jongens A1

Sponsoren


Vandaag jarig

Carlijn Brouwer
Vera van Korven
Onno van den Doel
Melanie Karman
Bestuur Jun
21

Het bestuur stelt zich voor - Daniel van Vuuren

Nieuws afbeelding

Sinds een paar weken heeft Xenios een nieuw bestuur. In de komende tijd zullen de bestuursleden zich gaan voorstellen. Want wie zijn die bestuursleden toch eigenlijk?

Vandaag onze penningmeester.

Ik ben Daniel van Vuuren (44), getrouwd met Lisanne en vader van Leon (12) en Louise (9). Woonachtig te Badhoevedorp en in het dagelijks leven werkzaam als econoom bij het Centraal Planbureau (waar ik leiding geef aan het departement Publieke Financiƫn) en Tilburg University (waar ik in deeltijd, hoogleraar economie ben). De (schaarse) vrije tijd besteed ik aan sport en gezin. Mijn beide kinderen zitten beiden met veel plezier op hockey. Ik draag graag mijn steentje bij aan de club en gezien mijn achtergrond past een financieel-bestuurlijke rol. Samen met mijn collega-bestuursleden en de vele vrijwilligers wil ik zorgdragen voor een robuuste en stabiele financiƫle huishouding en de club op een goede manier door de komende (verhuizings-) periode loodsen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws