Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

25 nov Dames 1
4 nov Dames 1
4 nov Heren 1
3 nov Meisjes A1
28 okt Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Silvester Draaijer
Max Wirtz
Elize Edens
Bestuur Jun
21

Het bestuur stelt zich voor - Daniel van Vuuren

Nieuws afbeelding

Sinds een paar weken heeft Xenios een nieuw bestuur. In de komende tijd zullen de bestuursleden zich gaan voorstellen. Want wie zijn die bestuursleden toch eigenlijk?

Vandaag onze penningmeester.

Ik ben Daniel van Vuuren (44), getrouwd met Lisanne en vader van Leon (12) en Louise (9). Woonachtig te Badhoevedorp en in het dagelijks leven werkzaam als econoom bij het Centraal Planbureau (waar ik leiding geef aan het departement Publieke Financiƫn) en Tilburg University (waar ik in deeltijd, hoogleraar economie ben). De (schaarse) vrije tijd besteed ik aan sport en gezin. Mijn beide kinderen zitten beiden met veel plezier op hockey. Ik draag graag mijn steentje bij aan de club en gezien mijn achtergrond past een financieel-bestuurlijke rol. Samen met mijn collega-bestuursleden en de vele vrijwilligers wil ik zorgdragen voor een robuuste en stabiele financiƫle huishouding en de club op een goede manier door de komende (verhuizings-) periode loodsen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws