Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Meisjes A1
9 sep Veteranen LA
9 sep Heren 1
2 sep Dames 1
25 aug Meisjes A1

Sponsoren


Vandaag jarig

Charlie Bakels
Paul Boom
Sharon Singh
Timo Haaker
Ties van Zutphen
Algemeen Jun
20

Veiligheid voor fietsers bij de poort van Xenios

Nieuws afbeelding

Vanwege het grote aantal auto’s en het kleine aantal parkeerplekken is het voor de poort van Xenios soms ronduit gevaarlijk voor onze fietsende jeugdleden.

Er zijn te veel auto’s tegelijkertijd op de keercirkel voor de poort en sommigen daarvan gaan er stilstaan of zelfs parkeren. Daardoor moeten nieuwe auto’s op en neer steken om te kunnen keren. Dit is ook precies de plek waar onze fietsende jeugd oversteekt. Regelmatig zijn er daardoor bijna-ongelukken.

We willen voorkomen dat het echt een keertje fout gaat en daarom vragen wij u het volgende. Kom op zaterdag zoveel mogelijk op de fiets of lopend, zodat er meer parkeerruimte is voor de bezoekende teams. Of parkeer verder weg, bijvoorbeeld achter de Molen van Sloten.


Daarnaast gaan we met ingang van het komend seizoen op zaterdagochtend een verkeer regelende taak toevoegen aan de wedstrijdtafeldienst.


Een van de ouders van het E6 of E8 team dat wedstrijdtafeldienst heeft, zal in een gele scheidsrechter jas het verkeer gaan regelen bij de draaicirkel. Deze ouder zal het autoverkeer doceren zodat er steeds maximaal 1 auto op de draaicirkel is. Deze mag alleen keren of -heel vlot- mensen laten uitstappen.


We doen dit met het oog op de veiligheid van al onze kinderen en daarom vragen wij uw medewerking en begrip voor de ouder die deze taak uitvoert. Volg diens aanwijzingen op en blijf vooral vriendelijk.


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws