Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

26 mei Jongens A1
13 mei Heren 1
8 apr Heren 1
7 apr Jongens A1
24 mrt Jongens A1

Sponsoren


Vandaag jarig

Carlijn Brouwer
Vera van Korven
Melanie Karman
Onno van den Doel
Bestuur Jun
14

Het bestuur stelt zich voor - M'Barek Ben Addi

Nieuws afbeelding


Sinds een paar weken heeft Xenios een nieuw bestuur. In de komende tijd zullen de bestuursleden zich gaan voorstellen. Want wie zijn die bestuursleden toch eigenlijk?


Vandaag ons bestuurslid Evenementen & accommodatie.


Ik ben M’Barek Ben Addi (50). Mijn kinderen (JC4 en MD6) hockeyen al jaren op Xenios. Ik zelf ook, als trimhockeyer. Ook daar zit veel potentieel, kwestie van aanboren. Voor mij is de vereniging een directe (leef)omgeving, hier draag ik zorg voor. Als bestuurslid van Xenios neem ik graag het voortouw om onze hockeyclub leuk, schoon en gezond te krijgen. Hierbij hoort natuurlijk ook een bijdrage leveren aan onze sportieve ambities. Straks op het Sportpark Sloten wil ik invulling geven aan sociaal maatschappelijk activiteiten en verbinden van Xenios met de andere gebruikers en overige stakeholders. Ik ben vrij herkenbaar en ook vaak aanwezig op de club. Schroom niet om op me af te stappen. Graag sta ik je te woord.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws