Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 mei Heren 1
12 mei Dames 1
5 mei Heren 1
14 apr Dames 1
31 mrt Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Guusje 't Hart
Daan Eijmans
Bas Braaksma
Inge Leijtens
Toernooien Mei
22

Xenios voor één dag een Sprookjesparadijs

Nieuws afbeelding


Afgelopen maandag stond in het teken van het DISNEY familietoernooi. 340 hockeyende meiden en jongens, ouders en vrienden namen hieraan deel in 28 rijk uitgedoste teams. Hiervan bleven uiteindelijk een kleine 300 man ook bij de BBQ. De Mickey’s waren rijk vertegenwoordigd, maar ook Tarzan & Jane, Ohana en nog vele andere teams deden mee. Van trainende F tot veteraan en ook spelers waarvan dit de eerste kennismaking was met het hockey. Wat een feest is het geworden.

Het was een fantastische zonnige hockey dag waarin sportiviteit en "samen” plezier maken centraal stond. En natuurlijk werd er met enthousiasme gestreden in de verschillende pools. De geur van zonnebrand crème hing in de lucht, gecombineerd met een gemoedelijke  en leuke sfeer.  Opvallend was hoe sportief er op alle niveaus gespeeld werd. Complimenten hiervoor!

De hele dag werd muzikaal ondersteund door DJ  Marcel. Dat begon met lieflijke Disney deuntjes maar zo de dag vorderde kwamen meer eigentijdse nummers met bijbehorende zware beats (sorry buren!). Vanaf een uur of 5 werden we getrakteerd op een uitgebreide barbecue. We kunnen niet anders vaststellen dat het bar & catering personeel – onder Perr’s leiding - een fantastische bijdrage heeft geleverd aan het verloop van deze dag (ondanks dat we sinds kort het zonder Massimo doen). En ook na de officiële sluiting om acht uur is door een kleine groep door-gedanst tot ietsje later.

Tijdens de dag was er een loterij gedurende de sproeipauzes. Deze loten werden door het Mexicaans uitgedoste bestuurslid M’Barek getrokken. Dit leidde tot vele blije kindergezichtjes bij de winnaars.

En wie is niet op de JUMBO stormbaan geweest. In ieder geval de C- en D-kampleiding die in tweestrijd ook nog een potje geworsteld hebben dit opblaasding uiteindelijk weer terug in de kar te krijgen. Dit is het begin van een nieuwe traditie!

Er zijn natuurlijk ook prijzen uitgedeeld. Echter iedereen heeft deze dag gewonnen. En daar gaat het om. Wel willen we stilstaan bij de prijs voor het beste uitgedoste team. Dat was team COCO. Zij hadden de kinderen werkelijk prachtig geschminkt, de dames waren mooi verkleed en wie heeft niet zich afgevraagd wie die zwaar besnorde Mexicanen waren in hun tafelkleed-poncho’s?

"Xenios… dat zijn jij en ik samen”. Dat hebben wij op deze dag met zijn allen echt laten zien. Op allerlei vlakken hebben mensen bijgedragen, geholpen, gepland om dit evenement te organiseren en op de dag zelf in goede banen te leiden. Vanuit de organisatie: Bedankt allen en ook bedankt aan alle deelnemers die er zo’n gezellig feest van hebben gemaakt.

Namens de Organisatie Familietoernooi
Nancy en Raf


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws