Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

26 mei Jongens A1
13 mei Heren 1
8 apr Heren 1
7 apr Jongens A1
24 mrt Jongens A1

Sponsoren


Vandaag jarig

Amy Kramer
Malika Taytelbaum
Algemeen Mei
16

Update Familietoernooi 2e pinksterdag 21 mei

We zijn druk bezig om de 26 ingeschreven teams met ruim 300 spelers in te delen voor het famillie toernooi. Achter de schermen wordt veel werk gemaakt met het voorbereiden van alle catering waaronder de bekende barbecue.

 

Het belooft dit jaar mooi weer te worden en een fantastische dag.

 

Gaan de flatsende vogels of familie Duck dit jaar ervandoor met de overwinning? Gaat Ohana met de thema prijs ervandoor of toch TZN (team zonder Naam???)? Kom a.s. maandag naar Xenios en geniet onder het genot van een hapje en een drankje van dit gezellige en sportieve hockey spektakel.

 

Hierbij een overzicht van de ingeschreven teams (zie ook bijlage onderaan de pagina):


Controleer even of dit voor jouw team klopt. Sta je er niet bij, helaas inschrijven kan niet meer. Echter heb je je ingeschreven en sta je er niet tussen dan neem per ommegaande contact op met Raf Dabekaussen 06-28808955. Iedereen is welkom … ook als je niet ingeschreven bent.

 

Op de dag zelf is een DJ, een stormloopbaan, diverse snackmogelijkheden. Maar ook een lekker ijsje van de ijshoeve. Als je alsnog besluit om mee te barbequen dan zijn kaarten hiervoor te koop bij de bar (maar wees er snel bij want op = op).

 

Tot a.s. maandag… tot op het leukste event van het jaar!

 

Raf Dabekaussen (M 06-28808955)

Nancy Louws(M 06-24233618)Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws