Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

25 nov Dames 1
4 nov Dames 1
4 nov Heren 1
3 nov Meisjes A1
28 okt Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Nina Sinot
Bastiaan van Lon
Algemeen Mei
11

Een spannend en gezellig weekend!!


De situatie is duidelijk voor XeniosHeren1 Als er uit bij Alkmaar gewonnen wordt, is promotie naar de Overgangsklasse een feit. Het is heel spannend in de Eerste Klasse A. Xenios, Bennebroek en Myra wonnen vorige week alledrie en daardoor blijft de strijd om de plekken drie (promotie naar OVK) en vier (play-offs om promotie) onverminderd spannend. De drie ploegen staan op slechts twee puntjes afstand van elkaar. Zelfs nummer 6 Reigers maakt in theorie nog kans, maar moet wel hopen op een slechte dag bij alle concurrenten.

Kortom, alle reden om onze mannen in Alkmaar aan te moedigen! We zien u graag om 14.45 uur langs de lijn in Alkmaar. Eigenlijk graag nog eerder want om 12.30 uur speelt ook Xenios Dames 1 op Alkmaar.

En na Alkmaar is het op naar Xenios om een feestje te vieren. Hopelijk dus ook een feestje voor Heren 1. Masters A heeft in ieder geval een mooi TD georganiseerd. Achter de bar: de mannen van Heren 3.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws