Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

25 nov Dames 1
4 nov Dames 1
4 nov Heren 1
3 nov Meisjes A1
28 okt Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Nina Sinot
Bastiaan van Lon
Algemeen Maa
4

Xenios zoekt vrijwilligers!

Fantastische goals, buitenaardse reddingen, de perfecte assist, ondoordringbare verdediging, goed gezien scheids. Prachtig terrein, publiek langs de lijn, gezellige kantine. Wedstrijden, trainingen, zaal, roosters, trainers, ouderbegeleiders, feestjes, sponsors en nog veel meer. Wat is hockey toch leuk! Met een grote groep vrijwilligers zorgen we ervoor dat onze club elke dag weer volop in beweging is en de leden lekker kunnen hockeyen. Kom erbij, wees welkom en help mee als vrijwilliger!

 

Hieronder een overzicht van de vacatures met een korte omschrijving. Ben je geïnteresseerd of wil je eerst meer weten over de inhoud, stuur dan een berichtje naar:

 

HTZ-Jeugd

Wat zoeken we: een tweede coördinator (breedte)teams

We kunnen wel wat extra hulp gebruiken bij de coördinatie van de breedte teams en het indelen van de trainingen. Kennis van Hockey is een pre maar met een flinke dosis enthousiasme en goed organiserend vermogen zijn we ook heel erg blij.

 

Sponsorcommissie

Wat zoeken we: commissielid

Voor de sponsorcommissie zijn we op zoek naar twee nieuwe commissieleden die helpen met het werven van nieuwe sponsoren, het onderhouden van bestaande (en nieuwe) contacten en het ontplooien van activiteiten voor het werven van sponsoren.

Ben jij communicatief vaardig, heb je kennis van het bedrijfsleven en een paar uur per week beschikbaar, kom ons dan helpen om de commissie weer voltallig te krijgen.

 

Communicatie

Wat zoeken we: Social Media talent

Er gebeurt veel op een hockeyclub aan activiteiten en dat willen we graag laten zien op Facebook, Twitter, Instagram en natuurlijk onze eigen website. Ben jij een mediatalent en flexibel in je tijd, kom ons dan helpen Xenios goed op de digitale kaart te zetten. 

 

Barcommissie

Wat zoeken we: Horeca experts

Xenios maakt op dit moment gebruik van betaalde krachten voor achter de bar, maar wil toe naar een hybride-achtige indeling, deels betaald, deels vrijwillige invulling. Daarvoor moet een barcommissie worden opgericht en ingericht. Graag zien we in de commissie personen met bar-, horeca of hospitality ervaring en leden met planning en organisatorische vaardigheden. Het inrichten zal door de commissie zelf invulling worden gegeven onder begeleiding van de penningmeester. Samenwerking met de barbeheerder staat voorop.


 Evenementen

Wat zoeken we: lid Projectgroep Lustrum activiteiten

Onze club bestaat 6 juni 2019 60 jaar en dat willen we groots vieren. Wil jij meedenken hoe we hier invulling aan gaan geven, kom dan bij de projectgroep. 

Reacties

Marijn Vis

1-2-2018 @ 10:56:05 |Het email adres werkt niet

 

Hetty van Zantvoort

1-2-2018 @ 13:50:09 |Dank voor je oplettendheid. Email adres is aangepast

 

Reageer op het nieuws