Homepage clinic Dames 1.jpg Jongens A1.jpg Publiek op Xenios 2.jpg Waterveld.jpg Xenios Heren 1 Hatten.png xenios Sportpark Sloten Oost II.png xenios Sportpark Sloten Oost.png

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

25 nov Dames 1
4 nov Dames 1
4 nov Heren 1
3 nov Meisjes A1
28 okt Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Nina Sinot
Bastiaan van Lon
Algemeen Jan
23

goalie-outdoor evenement

Beste keeper/keepster,

 

De zaalcompetitie is nog volop bezig, maar wij van Pan-na zijn al bezig met de veldvoorbereidingen voor de 2e helft van het seizoen. Daarvoor organiseren we op 4 maart 2018 in samenwerking  met HC Schiedam de eerste editie van Goalie Outdoor

 

We werken in 1 lange sessie waarbij we zowel conditioneel als technisch aan de slag gaan. Dit uiteraard onder begeleiding van ervaren trainers uit binnen- en buitenland. Pan-na Goalies wordt geleid door Kai Zaoui, keepertrainer van o.a. de nationale jeugdteams van BelgiĆ« en de toplijn-keepers van HC Tilburg en Den Bosch. De sessie duurt ongeveer 2 uur met een korte pauze er tussen. 

 

Ben je een Senior A/B/C/D keeper of keepster? En wil jij graag lekker aan de slag? Schaf dan een Goalie Outdoor ticket aan. De kosten bedragen € 50,- per inschrijving, waarbij max in groepen van 3 wordt gewerkt. 

 

Natuurlijk hebben we ook voor de 6 en 8-tallen keepers een clinic van een uur in petto. De kosten daarvan zijn € 25,- per inschrijving.

 

voor een impressie van onze clinics. Wil je meedoen? Scroll dan onder de film naar beneden om je in te schrijven. Vergeet niet om je club, team en speelniveau (klasse in de competitie) aan te geven.

 

We hopen jullie te mogen begroeten op HC Schiedam!

 

Met vriendelijke groet,

Pan-na Goalies