Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Activiteiten deze maand

Nog geen agenda punten.

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

3 dec Dames 1
26 nov Heren 1
25 nov Jongens A1
19 nov Heren 1
12 nov Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Marie-sophie Baas
Bestuur Dec
21

Lid van verdienste

Nieuws afbeelding

Tijdens de Algemene ledenvergadering van 19 december 2017 trad Jan Willem Weidema na 4 jaar officieel af als bestuurslid. Om hem voor zijn inzet voor de vereniging als bestuurslid Communicatie en Vice-voorzitter te bedanken, heeft het bestuur hem tot Lid van verdienste benoemd. Voorzitter Titia Frijlink spelde Jan Willem tijdens de vergadering de bijbehorende erepin op. 

Na een ‘proefperiode’ van 3 maanden trad Jan Willem in juni 2015 officieel toe als bestuurslid Communicatie, met in zijn portefeuille webzaken en externe communicatie. 


Bij zijn aanstelling door de Algemene ledenvergadering grapte Jan Willem dat hij het verzoek om toe te treden honoreerde om dat ‘Heren 1 zo weinig doet’. 
Jan Willem heeft zich in zijn bestuursjaren ingezet voor de realisatie van een nieuwe website en het integreren van de social media in de club. Hij zorgde voor goede, passende content en zette door de rubriek "de 5 vragen aan de vrijwilliger” de vaak onbekende, vrijwilligers in de schijnwerpers. Ook verzorgde hij de perscontacten namens onze club. 

Jan Willem is daarnaast de samensteller geweest van het Beleidsplan 2015-2020 en het functiehuis. Voor dit functiehuis heeft hij samenmet zijn vrouw Alma alle bestaande functiebeschrijvingen gestandaardiseerd en aangevuld met die van ontbrekende dan wel nieuwe functies.*
Verder kon het bestuur regelmatig gebruikmaken van zijn financiële kennis. 


* De documenten "Beleidsplan 2015-2020” als "Functiehuis” kun je inzien na inloggen op de website.Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws