Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

15 sep Meisjes A1
9 sep Veteranen LA
9 sep Heren 1
2 sep Dames 1
25 aug Meisjes A1

Sponsoren


Vandaag jarig

Paul Boom
Timo Haaker
Charlie Bakels
Ties van Zutphen
Sharon Singh
Arbitrage Okt
6

JUMBO De Aker sponsor scheidsrechterstenues op Xenios

Nieuws afbeelding

Xenios is de afgelopen jaren hard gegroeid en zowel jeugd- als seniorenteams spelen op een steeds hoger niveau. Om de scheidsrechters ook bij dit hogere niveau te laten aansluiten, is verleden jaar gestart met de CS+-opleiding.

Clubscheidsrechters worden gedurende een seizoen begeleid door een leercoach. Diverse workshops, begeleiding en feedback bij wedstrijden en uiteindelijk een praktijktoets zijn onderdeel van deze opleiding.

Naast de leercoaches van Xenios zelf: Lucky Schild, Sam de Braaf, Percy Stam en Steef Krans is dit jaar ook Ron Wiegman aangesloten. Ron is een zeer ervaren bondsscheidsrechter en heeft de afgelopen jaren op diverse clubs rondom Amsterdam CS+-ers opgeleid.

Een van de belangrijkste lessen in de CS+-opleiding leert dat de 2 scheidsrechters het 3e TEAM op het veld zijn. Samenwerking en onderlinge communicatie zijn essentieel om een wedstrijd goed te kunnen begeleiden.

De scheidsrechterscommissie is dan ook bijzonder verheugd dat JUMBO kledingsponsor voor de scheidsrechterstenues wordt. Het derde team op het veld wordt nu nog herkenbaarder.

Op wedstrijddagen hangen er scheidsrechtersjassen in diverse maten onder de televisie bij de wedstrijdtafel. Deze kunnen door alle scheidsrechters gebruikt worden. Voor de CS+ scheidsrechters zijn er polo's ter beschikking gesteld.

Bijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws