Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Verslagen

14 okt Jongens A1
9 sep Meisjes 6E7
18 jun Dames 1
11 jun Dames 1
28 mei Dames 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Floortje Verhoeven
Lois Zeegers
Sofie Derksen
Algemeen Sep
8

Verenigingstenue SBHC Xenios, aanbieding voor teams en info sponsoring

Nieuws afbeelding


Beste (ouders van) leden van Xenios,

Net als vorig jaar willen we de leden informeren over het verenigingstenue. 

De leden van SBHC Xenios spelen in grijze rokjes of grijze shorts, lichtblauwe shirts met grijze baan en Xenios-logo & lichtblauwe sokken. Maar niet alleen deze kleuren horen bij ons verenigingstenue zoals vastgelegd in het Reglement. Ook een wit jack, hoodie/vest of sweater en een donkerblauwe trainingsbroek horen hierbij.

Het reserveshirt voor uitwedstrijdstrijden bestaat uit een rood shirt, eventueel met rode sokken.

Onze verenigingstenue is exclusief te bestellen bij Sport 2000 Haverhals, Sloterweg 165, 1171 CM, Badhoevedorp.  Xeniosleden ontvangen een clubkorting van 10%. Kleding wordt voorzien van het officiĆ«le clublogo.

Speciale aanbieding voor teams!
Tot 1 november 2017 kunnen teams, wanneer ze in 1x voor het gehele team hun vesten aanschaffen,  gebruik maken van een speciale aanbieding van de nieuwe vesten, incl Xenioslogo, bij Sport 2000 Haverhals.

- een junior versie met capuchon én rits: € 29,99 ipv € 44,99
- een senior versie met capuchon én rits: € 34,99 ipv € 49,99


Deze vesten zijn van hoogwaardige kwaliteit van het merk Reece en worden voorzien van het officiĆ«le Xenios-clublogo. Namen kunnen op achterzijde gedrukt worden, kosten € 7,50 per naam.

Het is niet wenselijk dat er bij de keuze voor teamkleding (dus aankoop kleding voor het gehele team) voor andere kleuren gekozen wordt of dat teams hun teamkleding elders kopen anders dan bij onze hoofdsponsor.

Wil je een team met kleding sponsoren met bedrijfsnaam op de kleding? Stuur dan een mail naar [email protected]. We informeren je graag over de mogelijkheden en voorwaarden.

Met vriendelijke groet,

SponsorcommissieBijlage

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws