Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

26 mei Jongens A1
13 mei Heren 1
8 apr Heren 1
7 apr Jongens A1
24 mrt Jongens A1

Sponsoren


Vandaag jarig

Yfke Scholtes
Per Rietberg
Valery van der Sluis
Marleen Jansen
Timo Scheulderman
Bestuur Jul
6

Xenios leden akkoord met verhuizing

Nieuws afbeelding

De buitengewone ledenvergadering heeft afgelopen dinsdag met een ruime meerderheid voor het verhuisplan gestemd. Meer dan 200 stemkaarten konden afgegeven worden aan de toegestroomde leden. Bij het intekenen leverde dat een lange rij wachtenden op, wat gezien het mooie weer en de goede stemming geen belemmering vormde.

 

Na een duidelijke uiteenzetting door de werkgroep Verhuizing, hadden de leden de mogelijkheid om vragen te stellen. Aansluitend heeft de schriftelijke stemming onder toeziend oog van de notaris plaatsgevonden.

De ledenvergadering heeft het voorstel van het verenigingsbestuur om binnen 2 jaar te verhuizen met een stemverhouding van 186 voor en 17 tegen aangenomen. Met 6 minder stemmen voor is het daarbij behorende begrotingsvoorstel vastgesteld en met 20 minder stemmen ook het voorstel tot contributieverhoging. Aan het akkoord is als voorwaarde gesteld, dat de veiligheid rond de nieuwe accommodatie gegarandeerd wordt door middel van fysieke afscheidingen (sloten, hekwerken o.d.).

Wij zijn verheugd met zo’n grote draagkracht voor de keuze tot overgang naar een ruimere accommodatie, welke aansluit bij de ontwikkelingen die Xenios als hockeyclub de laatste jaren doormaakt.  

Dank is op zijn plaats voor de Werkgroep Verhuizing, die het bestuur na gedegen onderzoek en wederhoor van leden en commissies hiertoe heeft geadviseerd. De presentatie hiervan is voor alle leden te vinden op de website.
De leden van de werkgroep hebben allen plaatsgenomen in de nieuwe bouwgroep Verhuizing die onder aansturing van de bouwcommissie, samengesteld vanuit het bestuur, gaat zorgdragen voor de realisatie van de verhuizing inclusief de bouw van ons eigen clubhuis. De opzet van de commissie is ook te vinden op de website.
Wij doen een dringende oproep aan leden die op enigerlei wijze kennis hebben en zich willen inzetten voor dit immense project. Aanmelden kan via
[email protected].

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Xenios

 Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws