dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Senioren Mei
15

Verslag Dames 1 - Westerpark

Nieuws afbeelding

Het zonnetje schijnt, het einde komt steeds dichter bij en de wedstrijden worden daarom ook steeds belangrijker. Na een goede trainingsweek waren we klaar voor Westerpark thuis. De eerste strafcorner wordt binnen 2 minuten verzilverd en Osse slaat hem perfect binnen. Na dit vroege doelpunt halen we vrij snel nog een strafcorner die vanuit de rebound door Jaim erin kan worden geflatst. Daarna zijn we lekker op dreef en gaan we de rust in met doelpunten van Lo, Leen en Roos met 5-0. Tijdens de rust houdt Jan Willem ons scherp om door te pakken in de tweede helft. De eerste kwartier lukte het maar niet om de score verder uit te breiden. Pip kon gelukkig via een goede assist de bal in het net krijgen. Toen hadden we de smaak weer te pakken en kon Pip vrij snel daarna vanuit een strafcorner scoren. Na een solo-actie vanuit de strafcorner kon Osse de bal in het doel pushen. Met een mooie 8-0 maken we ons deze week klaar voor DE wedstrijd tegen Qui Vive. Na onze enige nederlaag in de eerste seizoenshelft kunnen we alle support heel goed gebruiken om dit keer te winnen. Dus hopelijk zien we jullie allemaal daar en kunnen we na afloop gezellig een borrel drinken! X Dames 1