Dames 1.jpg Heren 1.jpg Jongens A1.jpg Opening waterveld - Ballen.jpg Opening waterveld - Heren 1 met kids.jpg Publiek Xenios.jpg Waterveld.jpg Zaalhockey Heren 1.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

26 mei Jongens A1
13 mei Heren 1
8 apr Heren 1
7 apr Jongens A1
24 mrt Jongens A1

Sponsoren


Vandaag jarig

Lieke Roes
Juliette Kuiper
Lotte Hermsen
Tim Mieremet
David Veltman
Senioren Mei
2

De vrijwilligers van Xenios - Deel 17: Harold van der Heijden

Nieuws afbeelding

Xenios kan niet bestaan zonder talloze vrijwilligers die zich week-in-week-uit inzetten voor de vereniging. Wie zijn nou al die mensen? In deel 17 stellen we een zestal vragen aan: Harold van der Heijden.

1. Wat doe je als vrijwilliger op Xenios?

Ik ben "webmaster”. Als er iets op de webpagina of de LISA app moet gebeuren moet je bij mij zijn. Ook voor vragen over gebruik, email etc. Ik probeer het voor iedereen (vrijwilligers maar ook ouders en leden) zo makkelijk mogelijk te maken te communiceren.

2. Wat vind je het leukste aan Xenios?

Dat ondanks de grootte van de club, er een knusse sfeer hangt. Dat er echte hockeyfamilies rondlopen waar ouders EN kinderen betrokken zijn.

3. Wat is jouw droom voor de toekomst van Xenios?

Mijn droom voor Xenios is dat het een supergezellige club blijft, waar elke zaterdag en zondag leuk gehockeyd wordt met veel activiteiten daaromheen zoals spelen voor kinderen, borrelen voor ouderen, kaarten, bingo, StudioSport kijken etc. Meer een soort super huiskamer. Dat de hockeyclub een centrale sociale positie inneemt voor veel mensen. Het prestatiegericht zijn vind ik van ondergeschikt belang.

4. Wat weet (bijna) niemand op Xenios van je?

Dat ik zo’n 12 jaar bij Soest en een half jaar bij Hurley heb gehockeyd.

5. Vraag van René Bakker voor jou: We hebben een website, een app en verschillende social media accounts bij Xenios. We communiceren daarnaast via e-mail en teams hebben onderling what's app groepen. Welke communicatiemiddelen beheer je vanuit webzaken en hoe zorg je ervoor dat alle informatie op het juiste moment via de juiste kanalen wordt gecommuniceerd?

Vanuit webzaken beheer je de website en de LISA app. Facebook en twitter worden door anderen gedaan. Zorgen dat informatie op het juiste moment (vaak zo snel mogelijk) wordt gecommuniceerd is redelijk makkelijk: zorgen dat de juiste mensen dat zelf kunnen doen. Een vereniging leeft van activiteiten en als mensen dat willen ontplooien, dan moet ik dat juist faciliteren in plaats van bureaucratiseren. Zolang het geen wildgroei wordt en levendig blijft is het prima. Het is echter moeilijker mensen, vooral ouders, alle functionaliteit van de LISA app te laten gebruiken. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijk rijdiensten in te plannen, of taken als "fruit”, "fluit” en "keep” in de LISA-app te plaatsen, of simpelweg aan- of afwezigheid bij een wedstrijd.

6. Welke vrijwilliger moet er in de editie en welke vraag wil je stellen?

Peter den Hollander. Wat is het leukste om te doen op Xenios: wedstrijdsecretaris, verhuiscommissie, klussen of toch het hockeyen zelf?

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws