dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Senioren Apr
3

Verslag Dames 1 - Bennebroek

Nieuws afbeelding

De dag was aangebroken waar wij als team naartoe hadden geleefd. Het was een stralende dag en we hadden er veel zin in. De sfeer in de kleedkamer was goed. De muziek knalde uit de box en iedereen was klaar om een knallende pot te spelen tegen Bennebroek dames 1. Een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. Bennebroek stond namelijk maar twee punten onder ons. Na een goede bespreking in de kleedkamer gingen we het veld op. Fanatiek begonnen we met warmlopen en inspelen. De klok tikte en het was al snel kwart voor een. Na een indrukwekkende minuut stilte waren we meteen gefocust.

Het fluitsignaal ging en meteen gingen we ervoor. Beide ploegen vechtend voor het eerste doelpunt. In de eerste helft hadden beide teams kansen, maar werden door beide kanten niet benut. Met 0-0 gingen we de rust in. Het was duidelijk dat we lekker speelden en dat we er echt voor gingen. De tweede helft begonnen we meteen sterk. Lois kreeg een mooie kans om op goal te schieten. Helaas zat de keeper met haar knie er tussen. Niet veel later kreeg Lois nog een kans en deze maakte zij prachtig af. Ze schoot vanuit de verre hoek zo de bal in het net. Het eerste doelpunt was gemaakt vanaf onze kant, en hoe!! Op dit moment hadden we ze. We bleven vechten en waren op jacht naar het tweede doelpunt. Deze kwam dan ook snel en werd gemaakt door Sanne. Blijheid en opluchting was aanwezig. Nog een kwartier lang moesten we vechten om de stand te behouden. Bennebroek kreeg nog zeker kansen, onder andere een strafcorner, maar deze werd prachtig uit het doel gehouden door onze keepster Marthe. Na het kwartier ging het fluitsignaal en wij wisten dat we een groter gat tussen ons en Bennebroek hadden gecreƫerd. Onze dag kon niet meer stuk. Als team hebben we gevochten en hebben we laten zien dat wij niet voor niets op nummer 1 staan.

Wij willen onze supporters bedanken voor hun steun. Er stonden veel mensen te kijken en leefden ook met ons mee tijdens de wedstrijd. Volgende week moeten wij uit tegen Baarn en daarna hebben we drie weken rust. Heel erg bedankt en hopelijk zien we jullie volgende week weer langs de lijn staan!!