dames 1 goal.JPEG e heren 1 na.JPEG header dames 1 v3.JPEG header jeugd v2.JPEG header publiek.JPEG header sticks hal.JPEG header veteranen.JPEG Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

 

START VAN DE LUSTRUM FEESTWEEK!

 

Proeflessen

Lid worden?

Clubcard

Hoofdsponsor

Sponsoren


Hockey voor iedereen op Xenios

woensdag 8 juni 2022   |   18:00 - 20:00   |   veld 1 - hoofdveld,Barruimte MET horeca
Xenios werkt sinds 2021 samen met de stichting Hockey voor Iedereen (HVI). HVI vindt het belangrijk dat elk kind - ongeacht de financiële positie van de ouders - lid kan worden van een hockeyvereniging.
Daarom laten we kids van omringende basisscholen kennismaken met hockey. Allereerst door clinics tijdens de gymles op school, daarna tijdens 3 proeflessen op het veld bij Xenios. Als een kind lid wil worden, helpt HVI de ouders om de weg te vinden naar Jeugdfonds Sport & Cultuur voor het bekostigen van de contributie, stick, schoenen en tenue.

Onlangs kwam dit artikel op de website van de gemeente Amsterdam. Daarin wordt de samenwerking mooi beschreven.
Op woensdag 25 mei, 1 en 8 juni volgen er weer een aantal HVI-proeflessen op Xenios die we zullen combineren met open trainingen voor alle geïnteresseerde kinderen die vrijblijvend kennis willen maken met het hockey. Binnenkort daarover meer, of kijk alvast op de website bij ledenwerving jeugd.