Nieuwe rendering clubhuis Xenios klein.jpg

Hoofdsponsor

Clubcard

Lid worden?

Verslagen

12 sep Heren 1
27 sep Heren 1
6 sep Heren 1
15 sep Heren 1
12 mei Heren 1

Sponsoren


Vandaag jarig

Alexander Griede
Kick Schiltkamp
Anouk Dekker
Micha Koster
Yanaika Danser

Sportways zomerkamp op Xenios Week 3 (Extern)

zondag 17 juli 2022   |   00:15 - 23:45   |   Alle velden met verblijfsruimte MET horeca

Xenios verandert deze zomer in een echte hockeyhemel! Vanaf aankomende zomer organiseert SportWays vier overnachtingskampen bij ons op de club. Ze gaan ons gloednieuwe complex omtoveren tot een echte hockeytempel. Naast de velden komen grote, stevige tenten, waar hockeyers van allerlei nationaliteiten een week lang zullen vertoeven.

De overnachtingskampen van SportWays draaien om hockeyen en het verbeteren van jouw skills. Onder begeleiding van gekwalificeerde trainers krijgen deelnemers een uitdagend en vernieuwend programma. Minstens vijf uur per dag daagt SportWays deelnemers uit om het maximale uit zichzelf te halen. Maar naast hockey is er ook genoeg tijd voor sociale activiteiten. Denk aan een muddy survival, die afgesloten wordt met zelfgemaakte steenoven pizza’s, spooknacht, silent disco en eindfeest.


De derde week, 17 t/m 23 juli, organiseert SportWays een Top Hockey Camp. Bij dit kamp staat een hockeyprogramma van topniveau centraal, bestaande uit tactische sessies, demo’s, clinics en workshops.