Hoofdsponsoren
Sponsoren


24-5-2016
Wedstrijdverslag Xenios Dames 1 - Hoorn Dames 1

Het was een benauwde zondag. Niet alleen het weer was om te zweten maar de wedstrijd in zijn geheel was ook erg spannend. Het was de dag dat wij alles op alles moesten zetten om Hoorn Dames 1 niet met punten naar huis te sturen. Het was namelijk een belangrijke wedstrijd voor Hoorn omdat zij in de gevarenzone zitten en kunnen degraderen
Lees meer >>

Reageer (1 reacties)

24-5-2016
Jan Willem van Hall volgend jaar Trainer/Coach van Xenios Dames1
Het bestuur is heel blij dat we voor volgend seizoen Jan Willem van Hall kunnen presenteren als trainer / coach voor onze Dames 1.
Jan Willem heeft een rijke ervaring in het tophockey bij clubs als Kampong, Amstelveen en de laatste 5 jaar bij Athena.
Lees meer >>
24-5-2016
Ter herinnering: trainingsinfo
Beste spelers en ouders,

Ter herinnering hier nogmaals de laatste informatie over de trainingen voor de jeugd tot het eind van dit seizoen:

Lees meer >>
23-5-2016
Rabobank EF Toernooi op 19 juni
Rabobank EF Toernooi op 19 juni
Zondag 19 juni is het Rabobank EF toernooi op Xenios. Dit is een toernooi voor alle E en F leden van Xenios. Tijdens het toernooi worden er nieuwe teams gemaakt, jongens en meisjes door elkaar. Je kunt je individueel opgeven.

Lees meer >>

Reageer (0 reacties)

22-5-2016
Zomerhockey voor de jongste jeugd
Wordt het net lekker weer is het seizoen ten einde... , maar toch niet..   Xenios en Klaver Kinderhockey gaan er samen voor de jongste jeugd een leuke hockey-zomermaand van maken! Voor de E en F categorie inclusief instromende F-jes organiseren we in juni op vrijdagmiddag nog een leuk toernooitje.   We gaan allemaal leuke
Lees meer >>
22-5-2016
Prijzen uitgereikt aan winnaars Stroopwafelactie!De eerste Xenios stroopwafelactie was dankzij al onze fanatieke verkopers een daverend succes. We hebben met zijn allen maar liefst 3261 pakjes verkocht! Gisteren is aan de M8E1, het winnende team dat de meeste stroopwafels heeft verkocht, wel 258 pakjes, voor de wedstrijd de prijs uitgereikt. Zij hebben een Bounz
Lees meer >>


Bijlage: Stroopwafels(1).jpg

Reageer (0 reacties)

19-5-2016
Tweede Pinksterdag: BP Zwart Familietoernooi editie 2016

Tweede Pinksterdag: traditioneel de dag van het familiehockeytoernooi op Xenios!  Het was wel spannend of het weer goed zou blijven. Een hoop mensen hadden hun partytent uit voorzorg maar meegenomen. Naast dat iedereen minimaal 5 hockeywedstrijdjes van 20 minuten kon spelen konden kinderen hun energie kwijt op de grote opblaasstormbaan en
Lees meer >>

Reageer (0 reacties)

15-5-2016
Basiscursus Training Geven bij Xenios
Op woensdag 15 en 22 juni  start de Basiscursus Training Geven A/B bij Xenios weer voor komend seizoen. Deze cursus is bedoeld voor spelers uit de A en B-teams die de cursus nog niet hebben gevolgd. Hieronder vallen ook de spelers die nu 2-jaars C zijn en dus volgend jaar in de B gaan spelen.
Lees meer >>
10-5-2016
De vrijwilligers van Xenios - Deel 12: Walter Hoogendam

Xenios kan niet bestaan zonder talloze vrijwilligers die zich week-in-week-uit inzetten voor de vereniging. Wie zijn nou al die mensen? In deel 12 stellen we een zestal vragen aan: Walter Hoogendam.1. Wat doe je als vrijwilliger op Xenios?
Lees meer >>

Reageer (0 reacties)

9-5-2016
Xenios Pubquiz
Beste Xenioten,
na twee uiterst succesvolle edities vindt op vrijdag 27 mei de laatste Xenios Pubquiz van dit seizoen plaats.  Wij hopen dat jullie weer in grote getale mee komen doen! 
Lees meer >>

Reageer (0 reacties)

8-5-2016
Twee Xenios prijswinnaars Schipholfondsactie

Allebei de Xenios inzendingen voor de ‘Schiphol is jarig jeugdactie’ van het Schipholfonds zijn uitverkoren voor een donatie. Juul Veltman en Iris den Hollander hadden zich voor deze actie opgegeven. We vinden het heel leuk dat de meiden dit eigen initiatief hebben getoond én in de prijzen zijn gevallen.


Lees meer >>

Reageer (3 reacties)

7-5-2016
Enquête 4e veld Sportpark Sloten

Link: www.thesistools.com/web/?id=509069
Lees meer >>
3-5-2016
Rooster tweede selectietraining voor Xenios Jeugd
Beste jeugdleden en ouders,
Bijgaand het definitieve rooster van de tweede ronde selectietrainingen voor het komend seizoen. De trainingen zijn gepland op woensdag 18 mei, vrijdag 20 mei en woensdag 25 mei. In dit rooster is te zien wanneer welke kinderen verwacht worden op de verschillende selectietrainingen.
Lees meer >>


Bijlage: Rooster tweede ronde selectietrainingen 2016 website_v_8.pdf
19-2-2016
Start trainingen en competitie (selectie)teams seizoen 2016-2017
De tijd van het plannen van ‘de zomervakantie’ breekt weer aan. Om ervoor te zorgen dat je als (selectie)speler op tijd terug bent voor de eerste training hieronder een aantal data om rekening mee te houden.
Lees meer >>
18-2-2016
Spelregelwijziging Veldhockey per 17 februari 2016
In het kader van veiligheid en ter voorkoming van blessures heeft de Internationale Hockey Federatie (FIH) een spelregelwijziging aangekondigd die per direct op alle niveaus in de Nederlandse competitie wordt ingevoerd.
   
Een aanvallende vrije slag binnen het 23-metergebied…: 

Lees meer >>
23-12-2015
Aannemen leden weer mogelijk door extra veld


De gemeente Amsterdam heeft besloten om een hockeyveld aan te leggen op Sportpark Sloten, waarvan Xenios de hoofdhuurder zal worden. De werkzaamheden zullen in de zomer van 2016 plaatsvinden, waardoor er vanaf het seizoen 2016/2017 de beschikking is over een extra veld voor trainingen en wedstrijden. Vooruitlopend op deze
Lees meer >>

Reageer (2 reacties)

2-12-2015
Zonder scheidsrechter geen wedstrijd
Fluiten is normaal, het volgen van de scheidsrechtercursus is dan ook onderdeel van het lid zijn van onze hockeyclub. Volgens de KNHB richtlijnen zijn jeugdleden vanaf de B- verplicht deze training te volgen.

 
Lees meer >>
28-11-2015
Sportiviteit & Respect: Het begint bij jou

Xenios staat voor plezier, sportiviteit, gastvrijheid en voor respect voor mens en omgeving. Xenios biedt plaats aan individueel plezier in de sport maar ook aan de ambitie om te presteren. Dat alles met zowel een sterke onderlinge betrokkenheid tussen de leden, als ook een grote betrokkenheid van de leden met de club.

Lees meer >>


Bijlage: Xenios S&R code.pdf
14-4-2016
Velsertunnel tot januari 2017 afgesloten

Vanaf vrijdag 15 april is de Velsertunnel voor 9 maanden (dus tot medio januari 2017) gesloten.  Dit heeft gevolgen voor clubs die normaliter te bereiken zijn via de Velsertunnel zoals bijvoorbeeld de Strawberries.
Lees meer >>


Bijlage: Logo Afsluiting Velsertunnel def - groot FC(1).jpg

Clubcard
clubcard
Sponsorkliks
SponsorKliks, sponsor Xenios gratis!
Binnenkort op Xenios
27-5  Pubquiz
11-6  CLUBWEEKEND
18-6  AB BBQ
 
Klik hier voor het volledige overzicht
 


Stelling
Vandaag jarig
Sanna Bakels
Daniël Pieterse
Thomas Viveen
Mededelingen
Clubcompetitie
1. zaal JD3
2. zaal JC1
3. zaal MA1
4. zaal DJ1
5. zaal MC4
hele clubcompetitie..
Hockey.nl
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Wedstrijden quicklinks
Teams