Hoofdsponsoren
Sponsoren


12-2-2016
Wisselbeker Toptrainer en Supertrainer uitgereikt!

Afgelopen woensdag was al weer de derde trainersbijeenkomst van de 8DEF.  De bijeenkomsten zijn een onderdeel van de opleiding als jeugdtrainer en staat onder leiding van Willem Sanders, Jeugd Coördinator 8DEF. De wisselbeker voor Toptrainer en Supertrainer zijn ook weer uitgereikt! Hieronder de motivatie van de coördinatoren:
Lees meer >>

Reageer (0 reacties)

10-2-2016
Bestellen aan de bar in het weekend

Komende weekenden gaan Massimo en het barpersoneel u nog beter, maar vooral sneller,  van dienst zijn.

Hoe?
Bij piekdrukte kunt  u op de hoek van de bar uw koffie, thee, drankjes en broodjes, bestellen maar ook direct betalen. De kassa wordt op deze hoek van de bar geplaatst (bij de ingang).
Lees meer >>

Reageer (0 reacties)

10-2-2016
Groot Amsterdam Makelaardij Landentoernooi een succes!

Lieve Xenioten,

Via deze weg wil jullie hartelijk danken voor het ontzettend leuke toernooi wat dit weekend heeft plaatsgevonden. Het was een fantastische dag met veel plezier en spanning voor de eerste plek.

Lees meer >>

Reageer (0 reacties)

9-2-2016
Meisjes C5 gaat naar Gijón!

Als eerste Xenios-jeugdteam gaat Meisjes C5 de reis naar Gijón maken. Afgelopen december is Xenios een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Real Grupo de Cultura Covadonga uit het Spaanse Gijon (RGCC). Als onderdeel daarvan is afgesproken om teams uit te wisselen. Daarom gaan onze meiden van 24-28 maart naar de zon om te hockeyen. In
Lees meer >>

Reageer (0 reacties)

7-2-2016
JD3 zaalkampioen 2015/2016

Met nog 4 wedstrijden te spelen, een ongeslagen status en meer dan positief doelsaldo kon JD3 vandaag zaalkampioen worden.

Lees meer >>
7-2-2016
Informatieavond start jeugd-selectie
Op maandag 14 maart a.s. om 20:30 uur organiseert de HT jeugd een informatieavond om de start van de tweede seizoenshelft en de traditionele stroomversnelling van selectieprocessen te vergezellen.

Lees meer >>
6-2-2016
Jongens C1 glansrijk kampioen

Jongens C1 is glansrijk kampioen geworden in de zaal.  Met 1 wedstrijd verloren, 76 gemaakte doelpunten en 17 tegen zijn de jongens afgetekend kampioen geworden. De jongens kregen uit de hand van de voorzitter een mooie medaille. Gefeliciteerd mannen. Een video van het kampioensfeest staat op Twitter: 
Lees meer >>

Reageer (2 reacties)

31-1-2016
Meiden D1 derde van district Noord Holland!

Tijdens het districtskampioenschap Noord-Holland op zondag 31 januari hebben de meiden D1 de derde plek veroverd.  
Lees meer >>

Reageer (2 reacties)

29-1-2016
Zaaltraining 1 - 18 februari
Beste allemaal,

Zie hieronder het zaaltrainingsschema voor de periode 1 t/m 18 februari of kijk in de bijlage als je het via de app opent. De teams trainen alleen in de week voor dat er wedstrijden in de zaal gespeeld worden. 

Lees meer >>


Bijlage: Zaaltrainingen_Website_1_18_feb(1).png
20-1-2016
De vrijwilligers van Xenios - Deel 10: Mbarek Ben Addi

Xenios kan niet bestaan zonder talloze vrijwilligers die zich week-in-week-uit inzetten voor de vereniging. Wie zijn nou al die mensen? In deel 10 stellen we een zestal vragen aan: Mbarek Ben Addi.1. Wat doe je als vrijwilliger op Xenios?
Lees meer >>

Reageer (1 reacties)

23-12-2015
Aannemen leden weer mogelijk door extra veld


De gemeente Amsterdam heeft besloten om een hockeyveld aan te leggen op Sportpark Sloten, waarvan Xenios de hoofdhuurder zal worden. De werkzaamheden zullen in de zomer van 2016 plaatsvinden, waardoor er vanaf het seizoen 2016/2017 de beschikking is over een extra veld voor trainingen en wedstrijden. Vooruitlopend op deze
Lees meer >>

Reageer (0 reacties)

5-12-2015
Handvest voor de zaalscheidsrechters

Afgelopen weken zijn er diverse informatie bijeenkomsten georganiseerd door de KNHB.
De daarbij gebruikte presentatie willen we graag met iedereen delen. Dus ook voor degene die niet aanwezig konden zijn: check/update je spelregelkennis en schroom niet om (in reactie) een vraag te stellen.

Lees meer >>


Bijlage: Zaalpresentatie november 2015 clubs.pptx

Reageer (4 reacties)

2-12-2015
Zonder scheidsrechter geen wedstrijd
Fluiten is normaal, het volgen van de scheidsrechtercursus is dan ook onderdeel van het lid zijn van onze hockeyclub. Volgens de KNHB richtlijnen zijn jeugdleden vanaf de B- verplicht deze training te volgen.

 
Lees meer >>
28-11-2015
Sportiviteit & Respect: Het begint bij jou

Xenios staat voor plezier, sportiviteit, gastvrijheid en voor respect voor mens en omgeving. Xenios biedt plaats aan individueel plezier in de sport maar ook aan de ambitie om te presteren. Dat alles met zowel een sterke onderlinge betrokkenheid tussen de leden, als ook een grote betrokkenheid van de leden met de club.

Lees meer >>


Bijlage: Xenios S&R code.pdf

Clubcard
clubcard
Sponsorkliks
SponsorKliks, sponsor Xenios gratis!
Binnenkort op Xenios
 


Vandaag jarig
Juliette Groot
Melina Karafotias
Larissa Smeenk
Mededelingen
Clubcompetitie
1. zaal JD3
2. Meisjes C5
3. Midwinter Masters D4
4. zaal JC1
5. zaal MA1
hele clubcompetitie..
Hockey.nl
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Wedstrijden quicklinks
Teams